Tinis Blogg

Tinis Blogg

Mina hundar!

Oliwer, Aksu love on the Rock´s, 11 år . Golden och vit hane. Så vacker! "My Golden boy"!
Ozzy, Kjeann´s Black is Beautiful, 9 år. Föddes svart med vita tecken. Nu helt mörkt skifferfärgad med silver mask!! Så läcker! Marco, Ziams Money Talks, 7 år. Svart och vit. Så stilig och vacker! Och det vet han om!
Milton, Ziams O´I´m Ready For My Guy, 3 år. Golden och vit. Så spännade och se vad det skall bli honom, :). Älsklingen!
Vad skall det bli av dessa vackra hundar! De busar dagarna i ända och med varandra och med mej!
Oliwer är förresten Ozzys farbror!
De är med mej på de flesta saker jag hittar på! Underbara följeslagare!
Alltid lika kul att ha dem med sig!! Mina skuggor! Där jag är, där är de!!!

Världutställning, Herning 2010

Världutställningen, Herning,Posted by Tini Mon, July 05, 2010 19:25:15

Så har man varit på sin första Världutställning med sin hund. I Herning, Danmark, 24-27 Juni 2010. Skulle varit i förra året i Stockholm, men det blev inte av. Hade gallbesvär.

Domaren, Teixera, Luis Pinto, tyckte inte om min Oliwer. Det vissade han helt öppet. Gjorde till och med narr av oss i ringen. Viftade och tyckte vi skulle springa fortare. Knappt någon som kom från Sverige gillade han. Men det är ju domaren som väljer! Smaken är som baken!

Jag har fått lära mej att Shih-tzun är en "värdig" hund som man inte springer med. hundarna som vann var inte den sorten som jag skulle vilja ha! Små huvuden, långa halsar, inga svansar. Som de dessutom tog tag i och gick runt med, Alltså lyfter i kopplet och i svansen. Stackars hundar!!!!! Det skulle jag då aldrig göra!

Jag vill ha en Shih-tzu med kropp, vackert huvud att se på och en vacker tekoppshandtag till svans. Men det var kul att få se alla dessa olika nyanser av vår ras. Jag är en bra "förlorare", och gratulerade de som vunnit.

  • Comments(0)//blogg.tinis-shih-tzu.se/#post13