Tinis Blogg

Tinis Blogg

Mina hundar!

Oliwer, Aksu love on the Rock´s, 11 år . Golden och vit hane. Så vacker! "My Golden boy"!
Ozzy, Kjeann´s Black is Beautiful, 9 år. Föddes svart med vita tecken. Nu helt mörkt skifferfärgad med silver mask!! Så läcker! Marco, Ziams Money Talks, 7 år. Svart och vit. Så stilig och vacker! Och det vet han om!
Milton, Ziams O´I´m Ready For My Guy, 3 år. Golden och vit. Så spännade och se vad det skall bli honom, :). Älsklingen!
Vad skall det bli av dessa vackra hundar! De busar dagarna i ända och med varandra och med mej!
Oliwer är förresten Ozzys farbror!
De är med mej på de flesta saker jag hittar på! Underbara följeslagare!
Alltid lika kul att ha dem med sig!! Mina skuggor! Där jag är, där är de!!!

Sydskånska kennelklubbens int. utställning

Utställning!Posted by Tini Sat, September 13, 2014 22:05:04
Så har man varit iväg igen! idag blev det sydskånska kennelklubbens internationella utställning i Eslöv. Utställningen brukar var i Helsingborg men det är ett annat arrangemang idag där så de fick flytta ner hit. Ett stort fält men inte så utställnings snällt. De fick flytta utställningsringen . Då det bestod mest av sork och mullvadshål, fniss!

Fick upp mitt tält bakom Christer och Ann- christins tält. Då det fanns speciella tält zoner :(.

När jag väl fått upp tältet fick jag snabbt in mitt shih-tzu gäng och började med kaffe och smörgås!!! Så började jag med Marcos tofs. Som blev bra till slut!

Pratade lite me de som stod runt ringen. helt plötsligt var det min tur. fick springa bort och hämta honom. Han hoppade rakt i famnen på mej så jag fick ner honom på marken och borstade till honom först. Fick göra en liten entré. Väl inne i ringen kasade kopplet av honom. Jag blev jätte skraj. Tänk om han fått fart på sina ben o och farit iväg över fältet. Tur så stannade han och jag fick sansa mej. Schuuu-.

Han gick som en prince. Första gången i champion klassen.Fick exellent, i konkurrensen blev han 2:a med ck. Och han slutade som 3:a i BHKL:

Vi fick ihop en uppfödargrupp för kennel Ziams. De vann, ha! vi var ensamma i uppfödarklassen. tyvärr blev det inget i stora ringen! synd!

Här kommer dagens kort! :)Snart är det Miltons tur att komma ut i ringen!!


  • Comments(0)//blogg.tinis-shih-tzu.se/#post119